Υποβολή Ηλεκτρονικών Αιτήσεων

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Πληροφορική και Διοίκηση" των Τμημάτων Πληροφορικής και Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ θα είναι ανοιχτές από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 έως και τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017.

Για τη σωστή συμπλήρωση των αιτήσεων, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

Σύνδεση / Εγγραφή Χρήστη

Για να υποβάλετε, επεξεργαστείτε και να δείτε την αίτησή σας, θα πρέπει να συνδεθείτε στο σύστημα.

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό, παρακαλούμε δημιουργήστε έναν χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Σύνδεση Χρήστη Δημιουργία Λογαριασμού

Οδηγίες

Για τη σωστή συμπλήρωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων και την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών σε ψηφιακή μορφή, παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα υποχρεωτικά πεδία
  2. Στην περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε μία ημερομηνία, παρακαλούμε προσθέστε την ημερομηνία στην εξής μορφή: ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ όπου Η= Ημέρα, Μ= Μήνας, Ε= Έτος. Για παράδειγμα, εάν έχετε γεννηθεί στις 10 Μαρτίου 1990, θα πρέπει να προσθέσετε την ημερομηνία γέννησης με την εξής μορφή: 10/03/1990
  3. Στην περίπτωση που δεν έχει οριστεί ημερομηνία ορκωμοσίας ή δε γνωρίζετε ακόμα το βαθμό πτυχίου, παρακαλούμε αφήστε τα αντίστοιχα πεδία κενά
  4. Στην περίπτωση που θέλετε ή πρέπει να ανεβάσετε πολλά αρχεία μαζί και δεν υπάρχουν ξεχωριστά πεδία (π.χ. τίτλοι και πιστοποιητικά αναλυτικής βαθμολογίας μεταπτυχιακών σπουδών), παρακαλούμε συμπιέστε όλα τα αρχεία μαζί σε ένα νέο αρχείο (.zip) και ανεβάστε το στο αντίστοιχο πεδίο.
  5. Στην περίπτωση που έχετε ανοικτές συστατικές επιστολές μπορείτε να τις ανεβάσετε στην εφαρμογή, στην περίπτωση που είναι κλειστές (σε φάκελο) θα τις προσκομίσετε μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά σας. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να αποσταλούν κατευθείαν στη γραμματεία, από το άτομο που τις χορηγεί, είτε ταχυδρομικά, είτε στο e-mail dpms_info@csd.auth.gr
  6. Βεβαιωθείτε ότι έχετε υποβάλει στο σύστημα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Διαφορετικά, η αίτησή σας θα απορριφθεί.
  7. Παρακαλούμε συμπληρώστε σωστά όλα τα πεδία της αίτησης σας πριν από την οριστικοποίηση της. Μετά την οριστική υποβολή δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές και διορθώσεις.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μετά την υποβολή της αίτησής σας θα πρέπει να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το PDF αρχείο από τη σελίδα “Η αίτησή μου”, στη συνέχεια θα πρέπει να την προσκομίσετε συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά την ημέρα της συνέντευξης.

Μετά την οριστικοποίηση της αίτησης σε μπορείτε να επεξεργαστείτε και να κάνετε τυχόν αλλαγές ή να ανεβάσετε επιπλέον δικαιολογητικά!